Social Media Manager Intern

Posted: 21 August 2020
Location: Aalborg, Denmark

Brænder du for unik og interaktiv kommunikation? Kender du Facebook, Twitter, Instagram og YouTube bedre end din egen baglomme? Og, er du studerende på en videregående uddannelse?

Så er det måske dig vi leder efter hos Asetek!

Asetek A/S er inde i en rivende udvikling, og er markedsledende på levering af væskekøling til globale IT-selskaber, som Intel, ASUS, Dell og Gigabyte. Asetek leverer væskekøling til både gamere, pc-entusiaster og globale datacentre. Asetek blev grundlagt i 1999 i Brønderslev og har i dag hovedkvarter i Aalborg, hvor den primære udviklingsafdeling også ligger. Asetek har afdelinger i Aalborg, San Jose (Californien), Xiamen (Kina) og Taipei (Taiwan). Asetek A/S er børsnoteret på Børsen i Oslo.

Tør du tale globalt?

Du kommer til at blive en del af vores globale branding og marketing team, med en plads på vores hovedkvarter i Aalborg. Du kommer til, med stor frihed, at fortælle om os, hvad vi laver og ikke mindst til vores brugere. Du vil få masser af indflydelse på en global strategi og samtidig have masser af support i dine kolleger.

En fleksibel hverdag…

Faste arbejdstider skeler vi ikke for meget til. Om du møder kl. 6, 8 eller 10 – det skal være op til dig. Vi forventer derimod passion for opgaverne. Vi tager ofte en hurtig duel i vores eSports Academy – tør du udfordre? Du skal kunne mærke ilden for at opnå succes når snakken falder på kommunikation, content og PC Hardware!

Du vil bl.a. komme til at have følgende ansvarsområder:

  • Copywriting
  • Koordinering af budskaber, kampagner og post-scheduling
  • Rapportering af trends og tendenser, du finder i din eksperimentelle tilgang til SoMe
  • Content generation
  • Networking i virksomheden, for at kunne ramme dybt og præcist med dit content

 

 

Når du griber pennen, så skal vores målgruppes øjne blive våde af forventninger

Som Social Media Manager intern hos Asetek er forventningerne i top, men med et solidt bagland! Vi har enorme ambitioner, og leverer produkter til nogen af branchens største spillere. Det forpligter!

Som person er du struktureret og formår at være både kreativ og holde hovedet koldt. En fleksibel tilgang til arbejdstider vil være en fordel for dig – SoMe never sleeps! Et ufravigeligt krav er at du er hold spiller og forstår vigtigheden i at løfte i flok. When the team succeeds, you succeed!

  • Du skriver kreativt og fejlfrit på dansk og endnu vigtigere engelsk
  • Du har en passion for SoMe og kommunikation
  • Du har, eller kan få, en passion for PC Hardware og det community der er omkring det!

 

 

Skal du være vores nye intern?

Send din ansøgning og CV til Technology Evangelist, Dennis V. Hampe på dvh@asetek.com

clear